top of page

Snapdragon 8 Gen 2: ξεκινάει η μάχη

Ποιες εταιρίες και συσκευές θα είναι από τις πρώτες με τον καινούργιο επεξεργαστή

Snapdragon 8 Gen 2

Ο καινούργιος κορυφαίος επεξεργαστής της Qualcomm θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες και θα ξεκινήσει η κούρσα των συσκευών, οι οποίες θα είναι από τις πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν. Ας κάνουμε μία ανασκόπηση.


Στην πρώτη σειρά είναι τα παρακάτω:


Xiaomi 13 series, - το πιο πιθανό είναι να κάνει ντεμπούτο νωρίτερα από τα υπόλοιπα, στις αρχές του Δεκεμβρίου με το 13 και 13 Pro. Αργότερα θα προστεθεί και το 13 Ultra. Η εκδόσεις Pro και Ultra φαίνονται ως πιο σίγουρες υποψηφιότητες για τον καινούργιο επεξεργαστή.

Xiaomi 13 render
Xiaomi 13 render

Motorola Edge X40 (Moto X40), - αναμένεται στο τέλος της χρονιάς. Σίγουρα θα έχει τον επεξεργαστή SD 8 Gen 2. Δεν αποκλείεται η παρουσίαση να γίνει νωρίτερα και να είναι το πρώτο κινητό με τον καινούργιο επεξεργαστή.

Motorola X40 Pro leak
Motorola X40 Pro leak

Samsung Galaxy S23 series, - η πρεμιέρα θα γίνει το Δεκέμβριο. Οι Κορεάτες θα παρουσιάσουν τρία κινητά της συγκεκριμένης σειράς. Το Galaxy S23 και S23 Pro φαίνεται πως θα ανακοινωθούν πρώτα και αργότερα θα ακολουθήσει το S23 Ultra. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν και τα τρία να έχουν το συγκεκριμένο επεξεργαστή, αν και εμάς αυτό φαίνεται σχεδόν απίθανο. Πιο λογικό είναι θα τοποθετηθεί στο Pro και Ultra.

Samsung Galaxy S23 render
Samsung Galaxy S23 render

Vivo iQOO 11 series, - αναμένεται στο τέλος του έτους. Οι συσκευές θα είναι δύο, - 11 και 11 Pro. Μάλλον και τα δύο θα λειτουργούν με το SD 8 Gen 2.

Vivo iQOO 10 Pro
Vivo iQOO 10 Pro

Honor Magic5 series, - αναμένεται προς το τέλος της χρονιάς. Οι συσκευές θα είναι δύο Magic5 και Magic5 Pro. Και τα δύο θα έχουν τον καινούργιο επεξεργαστή.

Honor Magic4 Pro
Honor Magic4 Pro

Ακολουθούν :


OnePlus 11 series, - αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους. Η εταιρία φαίνεται πως αλλάζει την ονομασία των συσκευών της κορυφαίας σειράς της. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως τα τηλέφωνα θα είναι και εδώ τρία: 11, 11R και 11Τ. Τα δύο τελευταία θα έχουν τον καινούργιο επεξεργαστή, κατά τη γνώμη μας.

OnePlus 11 render
OnePlus 11 render

Meizu 19 series, - η παρουσίαση αναμένεται και εδώ στις αρχές του επόμενου έτους. Η σειρά θα έρθει με δύο συσκευές, 19 και 19 Pro. Φαίνεται πως και τα δύο θα έχουν τον καινούργιο επεξεργαστή.

Meizu 19 series render
Meizu 19 series render

Oppo Find X6 series, - η σειρά αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2023 με δύο συσκευές. Το βασικό Find X6 και την έκδοση Pro. Η τελευταία θα βασίζεται στο SD 8 Gen 2.

Oppo Find X6 Pro concept
Oppo Find X6 Pro concept



Android-best blog : πληροφορίες για κινητά τηλέφωνα και εφαρμογές
  • Facebook
  • Twitter

© 2021 ANDROID-BEST,  CREATED BY ANDROIDBESTBLOG, ALL RIGTHS RESERVED

bottom of page